כשאנחנו מארחים או מכינים סעודה משפחתית, חשוב לנו שהכל יהיה מדוקדק עד לפרטים הכי קטנים, ולפעמים, מראה האוכל חשוב יותר מהטעם שלו, כיוון שאנחנו קודם כל אוכלים עם חוש הראייה ואחר כך עם חוש הטעם. המדריך הבא ילמד אתכם להכין כמה מנות פרחוניות שאף אחד לא יוכל להתעלם מהן, ולאחר שתסיימו להתפעל מהמראה המרהיב, אפשר לזלול אותן בשמחה. מומלץ במיוחד לשולחן ליל הסדר!
בצל מקורמל ופורח לאוהבי הבצל, המנה הזו היא תענוג אמיתי, הסוד כאן הוא בעבודת החיתוך, שפשוט יוצרת מראה שאי אפשר להתעלם ממנו. |
|
|
|
|
פרחי מלפפון ממולאים בגזר מגורד המנה הזו היא נשנוש בריא וטעים לכל אוהבי הגזר והמלפפון, אם נשארו לכם גזרים ומלפפונים מהמנה הזו, שמרו אותן למנה המלהיבה הבאה. |
|
|
|
|
|
|
|
פרפרי גזר על הדשא המנה הבאה היא קצת מורכבת בהתחלה, וייתכן שתצטרכו כמה ניסיונות, אך כשתצליחו - זה שווה הכל. |
|
|
|
|
|
|
|
|
פרחי פלפל מי שאוהב קצת חריפות בחיים, יכול לנסות את קישוטי הפלפל החריף הללו, רק אל תגידו שלא הזהרנו אתכם - לאמיצים בלבד! |
|
|
|
|
|
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: