גבינת הלאבנה החמצמצה היא גבינת הדגל של המטבח המזרח תיכוני, ובגרסא הביתית שלפניכם, העשויה מיוגורט עיזים, היא מקבלת טעם עשיר במיוחד, אף יותר מרוב המותגים בחנויות. את המתכון הזה אנו מגישים אליכם ממאגר המתכונים שלנו, יחד עם ממרחים ומטבלים מעולים נוספים, שמופיעים כאן.
המטבל הססגוני הזה יפתיע אתכם בטעמו המיוחד. המרקם העדין וצבעו העז, ימשכו את תשומת לב הסועדים, אין אחד שלא יתסקרן ויתפתה לטעום ממנו.
תהליך ההכנה דומה לזה של החומוס, אך בסיס הבוטנים יספק טוויסט מעניין. את הבוטנים יש לבשל לפני הכנת המטבל. הבוטנים המבושלים בריאים יותר מכל סוג אחר של בוטן, ומכילים נוגדי חימצון רבים.
מטבל לא חייב להיות משהו משעמם, נוזלי וחלק. צריך רק ל"פתוח את הראש" ולתת דרור לפאן היצירתי שלכם.
שילוב מרכיבי המתכון שלפניכם, יגרמו לכם ללקק את האצבעות בהנאה.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: