המתכון הבא לא מצריך מאמץ, רק קצת חשק למתוקים... |
מה צריך?
חבילת שוקולד מריר |
המיסו את השוקולד המריר בסיר שמונח מעל סיר שיש בו מים רותחים |
כאשר השוקולד מומס לגמרי, הניחו אותו בצד להתקרר |
בזמן שהשוקולד מתקרר, ערבבו יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח עד לתערובת אחידה. |
הניחו את התערובת בצד וערבבו בקערה נפרדת או בבלנדר את החמאה והסוכר החום עד שהתערובת הופכת גושית. כעת, הוסיפו את הביצים ואת תמצית הוניל. |
כעת הוסיפו את השוקולד המומס |
הוסיפו מחצית מתערובת הקמח אל תערובת הבלנדר ואז שפכו את החלב. המשיכו לערבב עד לקבלת תערובת בצק אחידה. כאשר התערובת אחידה, חלקו את הבצק לארבעה חלקים שווים. עטפו כל חלק בניילון נצמד והניחו לקירור למספר שעות עד שהוא נהיה מוצק. אם אחרי מספר שעות, הבצק עדיין נוזלי, הניחו אותו במקפיא. |
כאשר הבצק מוכן לשימוש, פתחו חלק אחד בכל פעם. חלקו כל חלק ל-12 עיגולים (רצוי בעזרת סכין, אחרת ההתעסקות תגרום לבצק לשוב ולהיות דביק). |
גלגלו כל כדור בתוך אבקת סוכר |
מקמו את הכדורים הלבנים על תבנית אפייה משומנת או על נייר אפייה במרחק של 2 ס"מ האחד מהשני. |
הכניסו את העוגיות לתנור שחומם ב-180 מעלות. אפו את העוגיות כ-15 דקות עד שנוצרים השברים. |
המתינו שהעוגיות יתקררו והגישו! |
בתיאבון! |
עריכה: טל עזר
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: