אין כמו אבטיח קר ביום קיץ חם, אבל למה להגיש אותו בצורה הרגילה והמשעממת? ההוראות הפשוטות הבאות ילמדו אתכם להפוך אבטיח לחבית, ממנה תוכלו למזוג שייק אבטיח מרענן. |
ראשית, עליכם להצטייד בברז, רצוי נקי, כזה שתוכלו לשתות ממנו. |
המצרך הבא הוא כמובן אבטיח. השתדלו לבחור אבטיח גדול, כדי שיהיה בו די נפח. כמו כן, עדיף שיהיה מאורך, בצורה של חבית, כך שכל המיץ יוכל להגיע לתחתית הברז. |
בשלב הבא יהיה עליכם להוריד את הכיפה העליונה של האבטיח. |
ולאחר מכן, להוציא את כל תוכנו בעזר סכין וכף. הקפידו לשמור על שלמות הקליפה. |
צרו חור קטן באביטח החלול. |
צר אך במעט מקוטר הברז, כך שתוכלו להכניס אותו בלחץ ולמנוע נזילות. |
עתה הכניסו הפייה, החלק עליה יתברג הברז. |
כך זה נראה מפנים. |
השתמשו בשקית ניילון או בניילון נצמד כדי ליצור איטום לפתח הברז. |
עכשיו הגיע הזמן למילוי. הכינו שייק מהאבטיח שהוצאתם. ניתן להוסיף אלכוהול או להשתמש בכל מיץ אחר לטעמכם. |
מזגו ולגמו בהנאה! |
מומלץ לאירוח ולמסיבות. |
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: