מה הדבר הראשון שעולה לכם במחשבה כשמדברים על חמוצים? רוב האנשים יגידו מלפפונים או פלפלים. זה הזמן לצאת מהקופסה, ולנסות את המתכון המצויין הבא!
חמוצים זה כבר מזמן לא מה שחושבים. אם כבר החלטתם להחמיץ לבד, תנו לנו לאתגר אתכם ולהוסיף לכם מתכון נהדר מתאנים בשלות. זמן ההמתנה נראה ארוך, אך תזכרו שהסבלנות משתלמת, תהנו!
טעמתי סוגים רבים של חמוצים מכל מיני ירקות ופירות, אך מתכון האננס הזה היה אחד הדברים הטובים ביותר, נסו ותשארו חסרי מילים!
מנגו הוא פרי טרופי בשרני בעל טעם מתוק, נהוג להשתמש בו בקינוחים מתוקים, תוספת לסלט עלים וכמובן לעבמה. המתכון הבא יתן לכם הצעה נוספת לשימוש בפרי הנהדר הזה, לאחר שתטעמו את פלחי המנגו המוחמצים הללו הן יהפכו לחלק מ"נבחרת" הסלטים שלכם!
אי אפשר לדבר על ירקות מוחמצים מבלי לדבר על חצילים. מתכון האנטיפסטי הבא כל כך פשוט, טעים וקל להכנה, שכדאי מאוד שתכירו.
קלחי תירס לא חייבים להאכל חמים ישירות מהסיר עם מלח. במתכון הבא תוכלו להכין תירס כבוש במי מלח וצ'ילי, שיעניקו עיקצוץ עדין וטעם בלתי נשכח.
אבטיח, הפרי הכי מזוהה עם הקיץ הישראלי - מתוק, עסיסי ומלא נוזלים, וניתן להשתמש בכולו. לא מאמינים? נסו את המתכון הבא, בעזרתו תוכלו להכין קליפות אבטיח מוחמצות בסגנון רומני.
אתם תחליטו אם מתכון פלחי האגסים הנהדר הזה, הוא סלט מוחמץ או אולי קינוח מתוחכם. אך מה שבטוח כולם יהנו לאכול אותו!
חשבתם פעם להחמיץ שעועית ירוקה? אם לא, אז ממש כדאי לכם. מתכון טעים ומקורי שיפתיע את כל האורחים ויהפוך אתכם לשיחת היום.
מתכון משגע שכדאי מאוד לנסות בפעם הבאה שתרצו להכין ביצים קשות לארוחת ערב.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: