הקאפקייקס האלה כל כך קלילות ואווריריות, שפשוט תענוג לאכול אותן! קצפת הקוקוס מפנקת בדיוק כמו קצפת רגילה ואפילו קל יותר לעבוד איתה, שכן היא סמיכה יותר ולכן שומרת על צורתה טוב יותר, כל עוד צורכים אותה עד 4 ימים מרגע ההכנה, משום שאחריהם היא תאבד את המרקם האוורירי שלה. אל דאגה, הקאפקייקס יחטפו כל כך מהר שספק אם יישארו לכם כמה עד אז.
קרם לימון הוא מרכיב נפלא שאנחנו יכולים להכין בעצמנו ולהוסיף לקינוחים, אך קרם מסקרפונה-לימון הוא נפלא עוד יותר! עם תוספת נהדרת של נענע ותותים, הטארט הזה יהפוך להיות הקינוח האהוב החדש שלכם.
הלחם הזה כל כך טעים ומפנק, והוא הולך מושלם לצד כוס קפה או תה, או בסוף הארוחה כקינוח נהדר שכל אחד ישמח לקחת ממנו עוד חתיכה נוספת.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: