עם מתכון רביולי 3 הגבינות הבא תוכלו לספק לגופכם כמויות נכבדות של סידן וליהנות במקביל מארוחה איטלקית טעימה. זאת כיוון שרכיבי המנה כוללים גבינת ריקוטה המכילה כ-200 מ"ג סידן ל-100 גרם ועד ל-600 מ"ג בגבינות ריקוטה מובחרות, גבינת עיזים המכילה כ-300 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה וגבינת פרמז'ן המכילה לא פחות מ-1,000 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה.
קשה שלא להחמיא לקינואה, שיחד עם מגוון הרכיבים התזונתיים הקיימים בה היא גם משתלבת נפלא כמעט בכל מנה. בין היתר הקינואה מהווה מקור טוב לסידן, כשב-100 גרם ניתן למצוא כ-60 מ"ג סידן. אז למדו כיצד להכין את סלט הקינואה החמצמץ הבא כתוספת נפלאה לכל ארוחה.
מקור: Bill Branson, Rupert Taylor-Price, Alyssa L. Miller, bamskitchen, allrecipes
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: