מתכון לפשטידה עם תרד, עגבניות ופרמז'ן
זהו מתכון קלאסי שמשלב שלושה טעמים נפלאים מאיטליה במנה אחת שקל מאוד להכין. אם אתם רוצים להתנסות עם "פריטטה בטוחה" לפני שאתם עוברים לטעמים החזקים והמפתיעים יותר, זהו המקום הטוב ביותר להתחיל בו.
מתכון לפשטידה עם עגבניות שרי, בצל וצ'דר
הפריטטה הזו מקבלת את טעמה הייחודי מגבינת הצ'דר האנגלית בעלת הטעם החריף, הצבעים העשירים שלה הופכים אותה לכוכבת של כל צלחת הגשה. כמובן שניתן להחליף את הגבינה בכל סוג אחר, אבל לדעתי טעמה משתלב טוב מאוד עם העגבניות והביצים.
מתכון לפשטידה עם קייל, תפוחי אדמה ופלפלים
זאת ללא ספק הפריטטה הכי עשירה בטעם שיצא לי להכין עד היום. למרות שהיא קצת יותר מורכבת ממנות אחרות, זמן ההכנה שלה לא ארוך במיוחד והיא טעימה לא פחות מפשטידות "מקובלות" ורגילות.
מתכון לפשטידה עם פטריות ואפונה
היופי והיתרון הגדול של פריטטה הוא שאפשר לשלב בה כמעט כל מרכיב שניתן להעלות על הדעת והתוצאה עדיין תהיה תענוג לעין ולפה. במתכון הבא הטעם העשיר של הפטריות והגבינה משתלב בצורה נהדרת עם הרעננות של האפונה והטימין.
מתכון לפשטידה עם ברוקולי ותפוחי אדמה
כמה שהיא פשוטה, ככה הפריטטה הזו עשירה וטעימה - הוכחה מושלמת לכך שלא צריך מרכיבים מיוחדים כדי לעשות אוכל טוב. המנה הזאת היא משביעה, קלילה ופשוטה מספיק בשביל להיות חלק מארוחות הבוקר, הצהריים או הערב שלכם.
מתכון שאני מתה לנסות כבר הרבה מאוד זמן, פריטטה מתקתקה ופיקנטית ללא גבינה שמביאה איתה לשולחן חגיגה של צבעים וטעמים מיוחדים. אמנם לא בטוח שיש לכם את כל המרכיבים למנה אצלכם בבית, אבל קל להשיג אותם והמתכון ללא ספק יעשה לכם חשק לעשות זאת.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: