קרם ברולה הוא אחד הקינוחים הנודעים והאהובים ביותר במסעדות ברחבי העולם, ובאופן מפתיע – תוכלו להכין גרסה שלו עם שיבולת שועל! המתכון שלפניכם ילמד אתכם להכין ברולה שיבולת שועל עם טעם קרמלי עשיר ושכבה עליונה פריכה וטעימה שתענוג לאכול.
שיבולת שועל מהווה רכיב נהדר בעוגיות שייתן לכם אנרגיה במהלך היום, כמו שתוכלו להכין בעזרת המתכון הבא. בתוספת של תפוחים ותבלינים נפלאים, יהיה קשה לכם לעמוד בפני העוגיות הרכות הללו שתרצו לקחת עמכם לכל מקום.
אם אין לכם די זמן להכין ארוחת צהריים או ערב בריאה בכל יום מחדש, תוכלו להכין את המאפינס המיוחדים במתכון הבא, להקפיא אותם ולשלוף בכל עת. המתכון עשיר ברכיבים בריאים במיוחד כמו בטטה, זרעי פשתן, קינמון וכמובן גם שיבולת השועל ממנה תיצרו לכם מאפים קטנים עם טעם גדול.
בדיוק כמו חטיף פצפוצי אורז, תוכלו להכין לעצמכם נגיסי שיבולת שועל פריכים ונימוחים בו זמנית שניתן לנשנש בכל עת. כדי לשדרג את המתכון הבא, מומלץ להוסיף לתערובת פירות יבשים אהובים ואגוזים כך שיתקבלו חטיפי אנרגיה בריאים שמתאימים בדיוק לטעמכם.
אלו מכם שרגישים לגלוטן יתאהבו במתכון הטעים של העוגייה הגדולה הזו, שלא נופלת בטעמה מהגרסה שמכילה קמח. בנוסף, במקום לקרוץ עשרות עוגיות, תוכלו לחסוך לעצמכם זמן ולהכין עוגייה גדולה אותה תחתכו בכל גודל שתרצו ותיהנו מקינוח מתוק, שוקולדי ובריא.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: