מרק הכרובית הבא הוא בריא וממלא במיוחד, ומומלץ כארוחה מזינה בחודשי החורף הקרים או כמרק מפתיע לארוחת ערב רגועה. טעמו הנפלא יהפוך אותו ללא ספק לחלק בלתי נפרד מרשימת המרקים שאתם הכי אוהבים.
בין שאתם צמחונים ובין שלא, המנה הבאה היא אחד התחליפים המוצלחים ביותר לכנפיים בסגנון בופאלו. אם מגיעים אליכם אורחים או שסתם בא לכם להתפנק, מדובר במתאבן טעים שאי אפשר להפסיק לאכול והוא אפילו ללא גלוטן!
אם עוד לא ניסיתם כרובית מוקרמת, אתם הולכים ליהנות מהמנה הזאת. היא ממלאת ומשביעה מבלי להיות כבדה כמו מנת פסטה למשל.
מי אמר שאפשר לעשות פירה רק מתפוחי אדמה? המנה הזאת ממלאת כמו פירה רגיל, ורק עם רבע מכמות הקלוריות, שישית מכמות הפחמימות ועם תוספת משמעותית של ויטמינים ומינרלים - מושלם למי שרוצה לרדת במשקל בלי לוותר על מאכל אהוב.
בנוסף לשלל המנות שניתן להכין בעזרתה, כרובית היא גם מרכיב נפלא לשילוב ברטבים שונים במקום שמנת. המתכון הבא מאפשר לכם להפוך את הכרובית לרוטב נהדר עבור מנות פסטה בטעם שונה וייחודי מזה שהתרגלתם אליו, וכזה שמובטח שתתאהבו בו.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: