אם אתם נוהגים למרוח חומוס על לחם, למה שלא תנסו מתכון ללחם מיוחד כשהממרח כבר בתוכו? המתכון הנפלא הבא ללחם חומוס יהפוך ללהיט בביתכם הודות למרקם והטעם המיוחדים שלו, ואתם תתקשו להפסיק לנשנש אותו גם ללא תוספות לצידו.
אופן הכנת הלחם:
-
חממו את התנור ל-200 מעלות ושמנו קלות תבנית אינגליש קייק רחבה ועמוקה מעט.
-
לתוך קערה גדולה, הכניסו את כל רכיבי הלחם, מלבד גרעיני החמנייה, וערבבו היטב.
-
העבירו את הבצק לתבנית המשומנת ופזרו מעליו את גרעיני החמנייה.
-
כסו את התבנית בנייר כסף והכניסו אותה לתנור למשך 55 דקות. הוציאו, צננו קלות והגישו.