ביצה מקושקשת לארוחת הבוקר או הערב מהווה מנה טעימה ופשוטה להכנה, והמתכון שלפניכם ילמד אתכם כיצד להכין את הגירסה הטעימה ביותר שלה עם רכיב קטן שעושה הבדל גדול בטעם.
מקור תמונה:
mymommystyle
אופן הכנת המקושקשת:
-
חממו מחבת על חום בינוני- גבוה והוסיפו לה את החמאה.
-
בינתיים הכניסו לקערה ארבע ביצים, 3 כפות שמנת ומלח לפי הטעם וערבבו אותם יחד.
-
צקו את התערובת למחבת החמה וערבבו בעזרת מרית ללא הפסקה, עד לקבלת מרקם רךץ
-
העבירו את תכולת המחבת לשתי צלחות והגישו.