אין כמו שילוב מתוק ומפנק של קר וחם, וכדור או שניים של גלידה קפואה בתוך כוס של שוקו מהביל זה אחד הקינוחים המושלמים לכל עונה בשנה. אם אתם מחפשים דרך מיוחדת להגיש את הפינוק הזה לאורחים או לילדים שלכם, נסו את המדריך הפשוט הבא שיגרום לכוס פשוטה עם שוקו חם וגלידה להפוך למנה שרואים רק במסעדות!
מקור תמונה:
cleobuttera
אופן הכנת השוקו-גלידה:
-
המיסו את השוקולד בשיטת בן מארי, על ידי הנחתו בסיר בתוך סיר גדול יותר עם מים רותחים.
-
העבירו את השוקולד לצלחת שטוחה וצרו ממנו עיגול עם מעט נפח. על צלחת אחרת פזרו את פירורי הבוטנים.
מקור תמונה:
cleobuttera
-
הכניסו כף או שתיים של גלידה לכוס, ומזגו לתוכה שוקו חם.
-
כדי לשדרג את הפינוק עוד יותר תוכלו להוסיף נגיעה של קצפת מעל לשוקו-גלידה ולהגיש.
מקור: ורדית.נ